12/2/11

Entrenament en segon pla

Si algú s'ha posat mai per exemple a aprendre a tocar un instrument, sabrà que l'únic camí és la pràctica, la constància, la repetició.. hi ha una llavor de genialitat, però el que la fa créixer son les hores de dedicació.

Amb el que ens costa l'aprenentatge, que ens tirem tota la vida buscant la sortida d'un meta-laberint, algú amb privilegis d'administrador s'encarrega d'aprofitar els recursos mentals que deixem lliures sobretot mentre dormim, i es comença a divertir amb els ingredients que troba -la majoria recents, que son més a la vista- enfrontant-nos a situacions més o menys surrealistes. Si tenim el bonus de la febre, la realitat a la que anem augmenta en intensitat -jo només recordo tres somnis, tots febrils-.

Sovint ens trobem en situacions crítiques, ja sigui a nivell de respondre davant individus, supervivència, dialèctica, situacions violentes etc. la teoria -inventada- és que vivint-les abans amb aquest entrenament, podrem actuar millor i corregir alguns instints, si mai tenen lloc. Llavors, els bons somnis sempre haurien de ser sobre moments crítics, ja que és llavors quan hem d'estar preparats per fer més cas a l'aprenentatge que a la reacció per defecte.

Us deixo amb una transcripció directa al mòbil -enseguida es nota- d'un somni que vaig tenir la nit del 11 de Setembre de l'any passat. És totalment prescindible. De la següent nit em vaig despertar de cap per avall, amb el cap on van els peus!!, mai m'havia passat ni m'ha tornat a passar...

Aprofito que surt el tema, si mai podeu adonar-vos-en que esteu en un somni és una paranoia parar-se a llegir els papers que et trobes, els cartells des carrers. Alguns els he recordat i després els he buscat, amb poc èxit, clar. També és curiós com els pots guanyar, si penses "ha de ser un somni" llavors s'acaba la partida. Un consell per a recordar-los, al despertar, no moure's i re-viure'l, apreciar els detalls, matisos i sensacions que ens ha transmès, després, sense perdre temps, escriure'l.


Era a casa no al la sala feia fred pq la foimnestrs dl valco era oberta. Vaig a tancarls. Veig a un enano q era per alla i es qda perplex. Lacorralo dient q mo podra sortir. Quan el tinc agafat veig a un altre company seu potdrt calp.passrn varies coses rapides en re estic intentant matarlos clavantlos una. Forquilla. Q sense lajjuda dun drap nomes els trec el set percent. Abans dencampar aquell trobo una consola portatoil amb un dissemy molt interesssnt q t carregst cm un emuladoor de super i altres..

Ddp d matarne a un i ferirne v#4aris la persecucio sacosta a lentrsfa duns habitacio d la q nomes veig q esta pimntafa a rombos nlais i blands.la imatge del passsdis era com dull de bou.

Em. Dedperto.el cor em batega #a tope. Noto con si em. Ol guesin rob#4™r algo. Xdl cap pero no dels ha sortit del tot. Intento escriure l#a hist.per reciordaar.la ment no em deixa aixecarme. Sense sabero vaig entrant i sortinit dalgun ssom. I #aletargador.
Aconssegueixo in corporarme. Busco. Desesperat on escriure tinc por a oblidar.mentre busco,noto unes
Lllumss en larmari i en
La porta.. d cop penso en un #ac ident d#avio. Trobo un bloc. Notes dinaqu#4. Edta tot edcrit i guixat pr darrer# r#ambe. I. Ho he escrit jo. Lle geicxo al gunes parrauled de las q en desconec el significat. Algunds. Gar gotds em. Fan venir al meu p#are a l#a memori#

Se dsent un crid dori. For##a el pis,un nenss deld vein.szs corre m cap a la mev#a port#@#a ddon jko trei#a el c##ap, e
Lss pared. D d darreraa. Dient q es tractav# dun #acci d dent. Davio.

De. Cop torno ###a zssser a lentr# dda. De
Lhabitaacio #amb la meva forqui
Lla enrabiat per
La fustracio d no acinsef guir penetrar e
Ls caops daquells maleits n##annnnas.

Reuneixo totes les meves forces per a clavarli a un que tebnia caell. Faig un crit per a ser recordat i desperto de de bo. Soc a casa.dedopert de veritat.em po$so l#a. Ma ##al pit.em b#ate gss rapi dd i extrany.em desperto. De debo mno tin. C ls#a. Ma #al pit.soc en. G#anyaat per quii hiha radera le
A so. N.nn. n varies vee ggaddes mes.
Aconsegueixo separar la re##alita#at i escric tot aquesst re
Lat amb l mobil.

En variiss mo
M
Mments claus de reviurre el si
Mnbi he tin gut uns c#alfreds.oppoopotser deu.q no reciordio. H#aver tin ggutt aband.

Essti canssat i necesssito ddiormir.


Nota posterior: l'habitacio on veig al personatge, es una amplia cambra, terra de rajoles de color marfil, sense textura... columnes molt espaiades i sostre tant alt q quasi no es veu, s'endevina.
lo d la nova consola q trobo abans d veure a ningu.. tinc vàris detalls, però es massa nerdy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada