Tots comparteixen una base comú a la que se li dona diferents acabats segons el panellet que vulguem.
Per tant comencem per la massa (mesures per uns 50):
- Patata bullida 200gr.
- Farina d'ametlla 400gr.
- Sucre 300gr.
Hi ha nens que recomanen afegir-hi mocs, o babes, per millorar la pal·labilitat i d'altres propietats organolèptiques.
La primera part es tracta de xafar la patata i anar-hi incorporant la farina i el sucre. No cal més que forquilla i anar afegint-ne.
Un cop ho tenim, ens toca preparar les variants que més ens agradin. Avui farem els tradicionals, res de mojitos o hot & spicy per ara.
Si en fem de coco o cacao, hem de barrejar-lo amb la pròpia massa a part.
Per als clàssics ens caldrà rovell d'ou per a "enganxar" els complements i arrebossar-los. Abans d'enfornar-los, se'ls pot fer una pinzellada amb rovell, o ou batut.
Ja només cal posar-los al forn. Al marge que quedin torradets per fora, cal garantir que tinguin certa cocció interna també.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada