20/3/15

5 dies sense mastegar

Fa força anys que anava al darrera d'alguna alimentació que aportés tots els nutrients necessaris i donés poc problemes. Al saber que existia joylent, que entenc que és una mica copia de "soylent", m'he sentit amb el deure de provar-ho!

Bàsicament cada bossa conté pols per fer batuts que aporten 2.119 KCal i ~tots els nutrients de la dosis diaria recomenada. Jo vaig estimar que me'n tocaven ~2.400 (no volia perdre pes). Hi ha 4 sabors diferents, xoco, plàtan, maduixa -força aconseguit- i vainilla -com el magnum- diria que tenen certa qualitat. Els he recomanat, gazpacho, salmorejo, vichissoise i purés de verdures varis, que sinó tot és dolç.

Varies ressenyes que he trobat donen opinions miraculosos, la veritat es que no he notat massa canvi, ni a millor ni a pitjor. Cal dir que no feia una dieta massa destructiva. Psicològicament tampoc em sentia millor, més enllà de l'emoció del test.

L'experiment ha durat 5 dies perquè m'acabo de cruspir una pizza. Necessitava alguna cosa cruixent i salada. Somiava en queixalar una torradeta, verdures al dente.. qualsevol cosa que pugués derivar en l'excusa d'encetar un escuradents, encara que fos peix ..o bledes!!

M'ho reservo per a alguna travessa llarga o viatges espacials.

Fisiològicament, creia que passaria de xurros a un fideus transparents, però no, s'ha quedat en distingides mongetes tendres, això sí, d'un gra més fi i tonalitat egípcia.Vaig a acabar de gaudir de com els bocins sòlids avancen pels meandres desolats dels meus intestins murmurants   .-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada