25/7/09

Continuïtat en els projectes

Ja no se quan deu fer de la última vegada que m'hi vaig posar...

Un dels meus mals -i potser en part de la humanitat estandar- es que em costa molt donar continuïtat i dedicar esforços a projectes -es un dels distintius de molta gent que triomfa (sigui el que sigui això)-. Des de ja fa un temps vaig intentant corregir-ho, i es força satisfactori quan s'avança -autoajuda power!-.

Un estiu, ja fa 2 anys, després de deixar una feina de programador, vaig decidir dedicar-lo a fer projectes, i si no me'n sortia, doncs a treballar. Recordo que vaig tenir molts projectes en ment, diferents quadres, vaig tenir un intent d'aprendre a pintar olis, vaig idear una instal·lació artística destructora de diners, vaig començar a fer un programa que jugava a la borsa real, un estudi de videojocs, em vaig comprar un monocicle i alguna cosa més que ja aniré explicant. El resum, és que a l'octubre ja estava treballant -i de moment no he parat-.

En realitat l'impediment principal crec que és només vèncer la fricció estàtica i realment voler fer-ho -convencer a un mateix que la recompensa d'això aporta més del que faries en el seu lloc, sofa?- però el dia a dia també s'ha de reconeixer que és molt desgastador.

Fa unes setmanes em vaig estar interessant per una metodologia de moda fa un temps, getting things done, per intentar adreçar una mica això, però el que n'he tret ve més pel nom. Ara, en el moment que penso en alguna cosa, i materialment puc, m'hi poso, i les que no les vaig afegint a una de les tasques del Gmail -que deunidó com va creixent-, i així com a mínim se que tinc pendent, i en moments més productius o receptius intento anar buidant-la.

El resum és que intento ser una mica més productiu amb mi mateix, i algún dia acabar una papiroflexia molt currada que tinc a mitges des de fa ja...

Una mica volia excusar-me per la multitut de gent que segueix això -ningú- i els he deixat penjats un bon temps .-)

PD: he de millorar la redacció i la estructuració de les idees...

2 comentaris:

  1. Jurrr lo de deixar les coses a mitges és un mal endèmic, creu-me. La de fitxers txt amb títol "coses a fer [mes-any]" que he arribat a fer els últims 10 anys, mare meva. Almenys ara hi ha el google task que és una mica més modern, però tot i així les coses es queden sense fer igualment XD

    ResponElimina
  2. Doncs si, jo tinc en la meva compta 4 gTasks plenes, a part de les de la compta de la feina.
    Encara que es quedin sense fer, al menys és millor saber que és el que tens pendent que no saber-ho, tot i que pot ser angustiant en algun moment.. -i tant!-

    ResponElimina