25/11/19

Teories segurament falses (VI)


No en som conscients però constantment ens estem veient el nas. Només cal tancar un ull i veurem un marge dret,o esquerra, de carn nassal. Com aquest, hi ha molts exemples de senyals que se'ns ometen a la nostra consciència. 
El cervell continuament està filtrant el que creu que no ens interessa. Captem molt més del que ens pensem
Les masses d'aire vibrant, les ones solars, diferents tipus d'energia, sensacions que no tenen descripció o el soroll de la nevera. Tot això ens pot estar sent privat de sentir. 
La ment es pot haver quedat endarrerida amb el seu "algorisme"  d'ofuscació de dades i estar-nos perdent informació. Algun dia, "malformacions" o entrenament, ens permetran veure més enllà del nostre nas, i sense perdre'l de vista.

Van Gogh veia informació amagada com en l'ull màgic?



-.



De la trinitat que ens conforma -cos, ment, ànima-, aquesta última s'acomodaria en parts de l'ADN que aparentment no tenen cap funció. 
Un risc desconegut de la modificació genètica seria que segons quines part de la cadena es toquessin ens deixaria "coixos". Desanima una mica..



-.



Dormint, el cos i la ment fan tasques de manteniment. Algunes d'elles s'han de poder compensar externament; ja sigui via complements, "drogues", tractaments diversos etc. Arribaríem a necessitar la son cada cop menys.
Mai encara s'ha evolucionat en aquest camp. Quan això passi una part important del temps que guanyem a la son ens caldrà dedicar-lo a "treballar" per pagar els 5 min. nets extres que ens quedaran per a nosaltres? Votem no!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada