16/3/14

Com construir una tarima anti-vibracions (per bateria electrònica p.ex.)



Fa més de 5 anys que visc on sóc ara, i durant aquest període he practicat amb una bateria electrònica vàries hores a la setmana.

Doncs fa un parell de setmanes que tinc un veí a sota que és més sensible que els anteriors. Per mantenir una bona convivència, he hagut de posar una mica de part meva. Ja que el resultat ha estat satisfactori, aquí us deixo com la he muntat jo (amb inspiracions 1 i 2).

És com fer una lasanya amb potes, ingredients:


  • 6 silent blocks (35€)
  • 2 làmines de poliuretà (45€)
  • 1 pack de llana roca de 70kg/m^3 (50€)
  • 3 DMs de 19mm. (180€)
  • 1 farcit de manta o similar (5€)

Collar els silentblocks (repartint-los sabent on anirà el pes) i cobrir l'espai fins al terra amb qualsevol cosa (farcit manta p.ex) per a que no quedi aire i faci de caixa de ressonància.


Posar la llana roca sobre la base, després posar un altre DM, al damunt la capa de poliuretà i per tapar-ho tot el tercer DM. A sobre de tot això una catifa o similar.

El problema amb que m'he trobat es una sensació molt estranya, com si flotés (tot es mou si fas força en un costat) i tocant, quan dones un cop, es com que el cop torna a tu a través del seient, culpa de Newton, clar (entenc que és la conclusió inequívoca que la vibració es queda a la tarima). Per solucionar-ho, he posat restalls de poliuretà en a les potes del bombo i del rack, així es nota molt menys.

Vaig a practicar una mica!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada